Väljer du hundras efter utseende?

Ett alltför vanligt misstag som många gör när de köper hund är att välja hundras efter utseende. Som väl är kan du enkelt undvika att göra ett dyrköpt misstag genom att istället välja hundras efter din livsstil och hur stor erfarenhet du har med hundar. Vissa hundraser kräver mycket från sin ägare som exempelvis Siberian husky. Som valp är denna hundras oemotståndlig men som vuxen är den svår att lämna ensam (eftersom det är en flockhund) samt kräver mycket motion och uppmärksamhet. Kom ihåg att alla hundvalpar kräver träning oavsett hundras så det gäller att du avsätter tid för detta och bör delta i en kurs om du är ny hundägare.

Satsa på ditt eget utseende istället

Istället för att välja hundras efter utseende är det bättre att satsa på ditt eget utseende. Många kvinnor idag saknar självförtroende på grund av liten bröststorlek. Som väl är kan du skaffa den perfekta bysten med säkra och estetiska Motiva bröstimplantat som kommer att ge dig ett vackert naturligt utseende. Du kan välja mellan olika typer av Motiva bröstimplantat såsom Motiva Ergonomix (rör sig naturligt med din kropp), Motiva Round (ger en balanserad fasthet samt en fullständig utfyllnad av den övre delen av bröstet) och Anatomical TrueFixation (ett droppformat anatomiskt implantat).

Välj rätt hundras

Det finns en del att tänka på när du funderar på att skaffa hund. Först och främst behöver du titta på hur din vardag ser ut. Är du en ensam hundägare eller kan ansvaret för hunden delas med andra familjemedlemmar? Kom ihåg att en hund kommer att kräva daglig fysisk aktivitet under tio till femton år framåt i tiden oavsett hundras. När du väljer hundras är det oerhört viktigt att välja en hund som kommer att fungera i din vardag. Det finns till exempel hundraser som passar utmärkt till barnfamiljer medan andra passar perfekt för dig som jagar eller som motionerar mycket utomhus.